Over ons

Wie zijn we?

Bent u het overzicht in u financiële situatie kwijt? Unique Bewindvoering helpt u met het stabiliseren van uw financiën. Unique Bewindvoering is een professioneel bedrijf dat zich hard maakt voor de cliënten. Probleemsituaties in de persoonlijke sfeer zijn aan de orde van de dag en wij zijn gewend om hier op een zakelijke en respectvolle manier mee om te gaan. De cliënt wordt zoveel mogelijk bij het traject betrokken, zodat zij weten waar ze aan toe zijn.
Ondanks de soms hele moeilijke situatie van onze de cliënten is de insteek altijd om een bewind tot een succes te maken. Bewindvoering is vooral een wisselwerking tussen de cliënt en de bewindvoerder. Afspraak is afspraak en zolang we respect voor elkaar hebben, zullen we altijd proberen een oplossing te vinden. Wij beheren uw financiën en proberen de zaken in deze zo goed mogelijk voor u te regelen.
Wij zijn gekwalificeerde bewindvoerders en staan voor maatwerk. Wij vertegenwoordigen u naar de organisaties waar u mee te maken heeft zoals: Gemeenten, het UWV, de Belastingdienst, de Sociale Verzekeringsbank, zorgkantoren en -instellingen, banken, schuldeisers en hulpverleners.

Caroline van der Velden

CEO
Onze diensten

Wat hebben we te bieden?